x

Termeni și conditii:

Inainte de a naviga pe site-ul www.chic-online.ro sau de a achizitiona orice produs, va recomandam sa cititi cu atentie prevederile generale ce urmează a fi prezentate. Finalizarea oricărei comenzi reprezinta acceptarea acestor termeni.

Tranzactiile realizate prin intermediul site-ului www.chic-online.ro sunt guvernate de legile Romaniei, in conformitate cu Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanta 130/200 ce vizeaza cumparaturile online, precum si Legea 363/2007 cu privire la protetia consumatorului.

Definirea termenilor:

Contract: Acordul între două sau mai multe persoane, pentru a constitui sau a stinge între dânșii raporturi juridice (art. 942 Codul civil).

Cumpărător/Client (Dumneavoastră): persoana cu capacitate deplină de exercițiu, ori reprezentat sau asistat de parinți sau tutore, care printr-un contract de vanzare-cumpărare dobândește dreptul de proprietate asupra unui bun determinat sau mai multor bunuri determinate, ori asupra unui alt drept real sau de creanța, în schimbul unei sume de bani numită preț.

Vânzător/Furnizor (Noi): persoana cu capacitate deplină de exercițiu, ori reprezentat de împuternicit, care printr-un contract de vanzare-cumpărare transferă dreptul de proprietate asupra unui bun determinat sau mai multor bunuri determinate, ori asupra unui alt drept real sau de creanța, în schimbul unei sume de bani numită preț.

Acceptarea Termenilor și condițiilor (Încheierea tranzacției) - întelegerea contractuală dintre vanzător și cumpărător în conformitate cu legislația în vigoare și cu termenii si condițiile prezentate în această secțiune. Prin finalizarea oricărei comenzi cumpărătorul acceptă condițiile în care este încheiat contractul, comandă care generează efecte juridice de la momentul finalizării contractului de achizitie. Cumpărătorul se obligă să ia la cunoștință prezentele condiții, iar transmiterea comenzii reprezintă acceptarea acestora și încheierea contractului cu vânzătorul. Renuntarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

S.C. C&C CHIC ONLINE.S.R.L isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau adaugiri ale termenilor si conditiilor fara a notifica in prealabil si fara a preciza motivele; de asemenea isi rezerva dreptul de corecta eventuale erori sau omisiuni ce pot surveni in urma unor greseli dactilografice sau erori tehnice.

Drepturile de autor si copyright:

Site-ul www.chic-online.ro impreuna cu continutul acestuia (imagini, elemente grafice, texte, si alte elemente ce se regasesc pe aceasta pagina web) este proprietatea S.C. C&C CHIC ONLINE.SRL, operator de servicii, inregistrat la Oficiul comertului Buzau; CUI: RO31093441, J10/33/2013.

SC. C&C CHIC ONLINE.SRL acorda vizitatorilor drepturi partiale de folosinta a site-ului, in concordanta cu termenii si conditiile de fata (realizarea de comenzi, informare, comunicare cu proprietarii) si este strict interzisa descarcarea, copierea sau orice alta forma de reproducere a informatiilor prezentate in continutul acestui site, fara acordul prealabil, in scris si explicit al proprietarului. Orice abatere de la aceste conditii reprezinta o incalcare a legii nr. 8/1996 cu privire la drepturile de autor si a altor legi privind proprietatea intelectuala si industriala, si va atrage de la site consecinte legale.

Utilizarea generala a site-ului

SC. C&C CHIC ONLINE.SRL nu se face responsabila pentru orice daune, prejudicii survenite din navigarea pe site-ul www.chic-online.ro folosind software-uri fara licenta sau freeware. SC. C&C CHIC ONLINE.SRL nu se face responsabila pentru infectarea cu virusi sau malware a echipamentelor de navigarea in timpul accesarii site-ului www.chic-online.ro fara efectuarea unei expertize juridice in prealabil, ce poate dovedi ca acest lucru a avut loc din cauza navigarii pe site-ul nostru. Este excus solicitarea de despagubiri pentru daune survenite din coborarea/copierea oricarui material de pe site-ul www.chic-online.ro, acest lucru fiind interzis.

Politica de pret:

Toate produsele prezentate pe site-ul www.chic-online.ro sunt atent selectate si provin de la furnizori de incredere, in baza contractelor incheiate cu S.C C&C CHIC ONLINE.SRL, care isi asuma obligatia de a livra produsele sigilate si garanteaza autenticitatea acestora.

Produsele se livreaza in limita stocurilor disponibile, si se pot rezerva/aduce la cerere, sub formă de comanda.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza comenzile efectuate de acestia, pe motive de neplata sau returnarea nejustificata si repetata a produselor.

Preturile afisate includ TVA (24%) si sunt actualizate in functie de pretul de achizitie si de cursul zilnic BNR pentru valuta de import. (Comenzile finalizate la o data anterioara unei modificari de pret si livrate ulterior, vor fi facturate la pretul in vigoare la momentul incheierii comenzii si emiterii facturii proforme). Preturile afisate nu includ taxele de curierat, cu excepția cazurilor in care acest lucru este explicit mentionat pe site-ul nostru.

Atenție! In eventualitatea in care un produs nu este insotit de pretul real (fie datorată erorilor tehnice sau celor umane) va rugam sa ne semnalati acest lucru pentru a fi remediat in cel mai scurt timp, iar daca va fi sesizat dupa finalizarea comenzii, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a corecta pretul si va acorda posibilitatea de a anula comanda in cazul in care noul pret nu este in concordanta cu asteptarile dumneavoastra. In acelasi timp avem rugamintea de a ne accepta scuzele de rigoare.

Conditii si modalitati de plata:

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL va ofera libertate si flexibilitate de plata, punand la dispozitia clientilor sai urmatoarele modalităti de plata:

- Ramburs. Modalitate de plata prin care cumparatorul decide sa achite produsul in momentul receptionarii acestuia. Atenție! *Asigurati-va ca la receptionarea coletului veti primi chitanta aferenta sumei de achitat de la agentul firmei de curierat. *Coletele se pot deschide numai dupa achitarea contravalorii acestora.

- Transfer Bancar. Modalitate de plata prin care clientul va livra in avans suma integrala aferenta facturii in contul S.C C&C CHIC ONLINE.SRL. Atenție! * Asigurati-va ca ati notat corect contul bancar; mentionati numarul facturii, precum si numele S.C C&C CHIC ONLINE.SRL ca direct beneficiar al tranzactiei. Comenzile achitate prin transfer bancar vor fi expediate in momentul inregistrarii platii sau in urma primirii dovezii plătii la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  in care, pentru urgentarea procesului va recomandam sa mentionati in campul subiectului “confirmare plata” însotit de numarul facturii.

- Plata cu cardul electronic. Platile realizate cu cardul electronic prin intermediul site-ului www.chic-online.ro sunt procesate de catre GECAD ePayment International SA, parte a grupului PayU in numele SC. C&C CHIC ONLINE. SRL. PayU Group este procesatorul de plati online numarul unu in Romania si in lume, ce ofera cele mai sigure solutii in tranzactiile electronice la nivel mondial. Detalii despre siguranta tranzactiilor dumneavoastra pe site-ul www.chic-online.ro aici.

- Vouchere de cumpărături. S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a emite vouchere de cumparaturi, iar regulamentul privind platile cu acestea va fi publicat si actualizat in momentul lansarii campaniilor. Toate voucherele emise vor include conditiile de folosintă specifice fiecarei campanii.

Atenție! S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a furniza anumite produse expuse pe site numai după ce se face dovada plătii a 50% din contravaloarea acestora. Aceste produse vor fi marcate vizibil prin simboluri specifice. Conform Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10 aceste produse nu pot fi returnate cu exceptia cazurilor in care partile convin acest lucru. In aceasta categorie sunt incluse produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Condiții de livrare și retur

CHIC ONLINE.SRL, acoperind astfel complet aria nationala. Livrarea se face la domiciliu sau orice alta adresa aleasa de client sau cu ridicare de la sediul curierului.

Coletele vor fi livrate în 24 - 48 de ore de la momentul confirmarii catre client ca acestea au fost expediate.

Atenție! Toate produsele comandate prin intermediul site-ului www.chic-online.ro vor fi insotite de factura fiscala si livrate in ambalaje specifice, ce poarta insemnele grafice ale firmei. Acestea vor fi securizate cu banda adeziva precum si sigiliul companiei ca element de siguranta. www.chic-online.ro NU aplica straturi duble de banda adeziva din motive de siguranta. Daca identificati colete ce prezinta urme de deteriorare a benzii adezive sau care sunt ambalate in ambalaje ce nu contin elemente de identificare sau sigiliul companiei, vă rugăm sa ne sesizati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, si sa fotografiati ambalajul inainte de a fi desfacut.

S.C. C&C CHIC ONLINE.SRL nu se face responsabil direct pentru deteriorari survenite la incarcarea, pe durata transportului sau in timpul descarcarii coletelor, insa va inlesni contactul si tragerea la raspundere a colaboratorilor ce asigura transportul acestora. Daca identificati orice deteriorare ce poate indica compromiterea integritatii continutului este recomandat refuzarea acestuia si anuntarea echipei noastre, in cel mai scurt timp posibil.

Costurile de livrare:

Taxa de curierat este facturata de catre S.C C&C CHIC ONLINE.SRL in baza contractelor incheiate cu partenerii si este valabila per factura/colet.

GRATUIT – pentru comenzile ce depasesc 300 RON*

9 RON – Pentru comenzile ce depasesc 200 RON*

15 RON – Pentru comenzi mai mici de 199 RON*

(*TVA inclus)

Taxele sunt valabile pentru orice localitate de pe teritoriul României in care este disponibil un sediu al curierului.

* Pentru cazurile in care localitatea se afla in afara ariei de acoperire a curierului, taxele suplimentare/Km vor fi suportate de catre client direct companiei de curierat.

Pentru a verifica aria de acoperire a curierului, va rugam sa accesați aici.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL prin intermediul URGENT CURIER va ofera cel mai avansat sistem de localizare al coletelor datorita aplicatiei special dezvoltate de partenerul nostru. Detalii suplimentare aici.

Politica de retur:

In conformitate cu ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL ofera clientilor posibilitate de a returna produsele comandate fara a invoca un motiv anume in termen de maxim 10 zile, denuntand astfel unilateral contractul cu S.C C&C CHIC ONLINE.SRL.

Atenție! Din motive de igena produsele din gama Lenjerie nu se pot returnate!

Conditiile de retur:

Contravaloarea taxei de retur va fi suportata de catre client, cu exceptia cazurilor de constatare a defectelor de fabricatie, situatii in care www.chic-online.ro isi asuma aceasta cheltuiala.

Atenție! Toate produsele sunt examinate pentru defecte de fabricație înainte de a fi expediate. În cazurile în care se vor constata daune realizate cu rea voință produselor si returnarea acestora, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL își rezervă dreptul de lua măsuri legale în acest sens.

Important:

Produsele trebuie returnate in acceasi stare in care au fost receptionate. Acestea trebuie sa fie expediate in ambalajul original (* în aceasta categorie intra doar ambalajele de la producator, nu si cele ce poarta marca www.chic-online.ro), sa fie ambalate corespunzator si sigilate cu banda adeziva, urmand a fi preluate de catre curierul desemnat de www.chic-online.ro.

    • Daca ambalajul original este deteriorat, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a refuza produsul fara a inapoia contravaloarea. Exceptional se poate percepe o taxa pentru daune in cazul in care produsul nu se poate repune in vanzare impreuna cu ambalajul original, scazand astfel valoarea reala a produsului. Coletul de retur trebuie sa contina factura originala precum si chitata in cazul in care acesta a fost achitat prin ramburs. In termen de maxim 20 de zile lucratoare de la receptionarea returului S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi asuma responsabilitatea de a returna contravaloarea produsului prin transfer bancar in contul clientului. Optional se poate returna diferenta prin intermediul firmei de curierat. (*contravaloarea acestui serviciu va fi suportată de client.)

Atenție! S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a refuza coletele expediate cu plata la destinatar (*cu excepția cazurilor in care acest lucru este comunicat explicit drept raspuns cereri de retur catre client prin e-mail.)

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a refuza acele colete expediate prin Posta sau alte servicii de curierat rapid decat cele agreate de companie. (* Retururile vor fi organizate de catre S.C C&C CHIC ONLINE.SRL in baza formularului de retur cu acordul clientului.)

Garantii:

In conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 S.C C&C CHIC ONLINE.SRL ofera clientilor sai garantia deplina a produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.chic-online.ro. Toate comenzile vor fi insotite de factura fiscala impreuna cu certificatul de garantie specific acestora (unde este cazul). Pentru returnarea produselor ce prezinta urme de deteriorare datorita defectelor de fabricatie, trebuie sa fie insotite factura fiscala precum si certificatul de garantie in original. Acestea trebuie sa fie expediate in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/ expeditorului fara a i se solutiona cererea. (* produsele returnate in baza garantiei vor fi inlocuite cu acelasi produs in functie de disponibilitate sau va fi inlocuit cu alt produs similar in functie de conventia incheiata cu clientul.)

Atentie! Si in acest caz, procesul de retur trebuie sa urmeze aceiasi pasi inscrisi mai sus. Pentru produsele returnate pe motive de garantie nu se restituie contravaloarea acestora ci vor fi inlocuite.

Newsletter/mesaje promoționale

Toti vizitatorii site-ului www.chic-online.ro au posibilitatea de a se abona total gratuit la serviciul nostru de newsletter, prin intermediul caruia vor avea posibilitatea de a receptiona cele mai noi oferte precum si comunicatele companiei.

Atat abonarea cat si dezabonarea la newsletter sunt voluntare si in conformitate cu legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Prin abonarea voluntara la newsletter vizitatorii isi exprima acceptul pentru respectarea termenilor si conditiilor prezentate.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL este unicul proprietar al intregului continut al ofertelor comerciale, si acorda dreptul abonatilor de a transmite mai departe aceste mesaje nefacandu-se insa responsabila pentru acest fapt.

Pentru a se dezabona de la newsletter de manieră voluntară, vizitatorii trebuie sa urmeze pasii descrisi in fiecare din mesajele transmise sau sa trimita o cerere scrisa la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mentionand numele si adresa de e-mail care doresc sa fie retrasa de la acest serviciu, fara sa prezinte o justificare. Desigur feedbackul clientilor este esential pentru evaluarea serviciilor noastre.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a dezabona orice utilizator de la newsletter daca sunt constatate incalcari ale acordului incheiat prin acceptarea termenilor si conditiilor sau daca acesta este utilizat cu vointa pentru a atinge alte scopuri decat cele intentionate de catre proprietar.

Politica de confidentialitate:

Politica noastra de confidentialitate este guvernata de legislatia Romaniei prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000. S.C C&C CHIC ONLINE.SRL este operator autorizat cu numar de inregistrare 28922 de catre Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. (pagina oficiala aici.)

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de catre S.C C&C CHIC ONLINE.SRL exclusiv pentru comunicarea companiei cu dumneavoastra. (Confirmarea comenzilor, raspunsul la solicitari, comunicarea de oferte comerciale). Orice persoana are dreptul de a refuza sa comunice S.C C&C CHIC ONLINE.SRL datele sale personale, precum si sa solicite acesteia stergerea lor din baza de date, printr-o cerere scrisa, datata si semnata de catre solicitant catre adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. fara a invoca un motiv.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRLgaranteaza confidentialitatea si isi ia angajamentul de a nu transmite aceste date unor terte parti, cu excepția autoritatilor legale in drept, in vederea verificarilor justificate in baza legilor in vigoare.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL nu se face responsabila pentru distrugerea, copierea sau sustragerea acestor date de forma frauduloasa de catre terti, punand insa la dispozitia autoritatilor competente si abilitate toate informatiile necesare in vederea identificarii si tragerii la raspundere a vinovatilor. S.C C&C CHIC ONLINE.SRL nu se face responsabila pentru pierderea, alterarea sau sustragerea datelor survenite din neglijenta utilizatorilor de a respecta conditiile de securitate si confidentialitate a contului si a parolei acestuia.

Orice tentativa de modificare, copierea, sustragere sau distrugere a datelor din baza de date a site-ului www.chic-online.ro de catre persoane neautorizate constituie infractiune. La sesisarea oricarui abuz in acest sens S.C C&C CHIC ONLINE.SRL va sesiza de urgenta autoritatile nationale abilitate in vederea identificarii autorilor si va lua toate masurile necesare pentru punerea in miscare a cercetarii penale.

Prevederi finale:

Este de datoria oricarui client de a citi si intelege prezentele conditii inainte de a realiza orice achizitie, si incurajam toti vizitatorii sa se informeze referitor la drepturile si obligatiile lor cu privire la achizitiile electronice, pentru a evita orice pagube ce ar putea surveni din necunoasterea lor.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi ia angajamentul de a respecta toate drepturile cumparatorilor garantate de legile romanesti in vigoare.

Orice neintelegere intre client (Dumneavoastra) si S.C C&C CHIC ONLINE.SRL ce nu a fost acoperita de prezentele conditii poate fi soluționata pe cale amiabila in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data comunicarii lor in scris catre una din adresele noastre de e-mail. In cazul in care nu se ajunge la un acord, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Atenție! Necunoasterea termenilor si conditiilor dupa acceptarea acestora nu constituie motiv pentru incalcarea lor.

Inregistrarea pe site-ul www.chic-online.ro reprezinta acceparea termenilor si conditiilor.

Acesti termeni si conditii pot fi imprimati direct de pe pagina noastra sau puteti solicita gratuit un exemplar tiparit al acestora printr-o cerere scrisa la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Va multumim pentru accesarea site-ului www.chic-online.ro si va dorim in continuare o navigare placuta si in siguranta!

x