x

• Politica de returnare


Politica de retur:

În conformitate cu ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL oferă clienților posibilitate de a returna produsele comandate fără a invoca un motiv anume în termen de maxim 10 zile, denunțând astfel unilateral contractul cu S.C C&C CHIC ONLINE.SRL.

Atenție! Din motive de igenă produsele din gama Lenjerie nu se pot returnate!

Condițiile de retur:

Contravaloarea taxei de retur va fi suportată de către client, cu excepția cazurilor de constatare a defectelor de fabricație, situații în care www.chic-online.ro își asumă această cheltuială.

Atenție! Toate produsele sunt examinate pentru defecte de fabricație înainte de a fi expediate. În cazurile în care se vor constata daune realizate cu rea voință produselor si returnarea acestora, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL își rezervă dreptul de lua măsuri legale în acest sens.

Important:

Produsele trebuie returnate în acceași stare în care au fost recepționate. Acestea trebuie sa fie expediate în ambalajul original (* în această categorie intră doar ambalajele de la producător, nu și cele ce poartă marca www.chic-online.ro), sa fie ambalate corespunzător și sigilate cu bandă adezivă, urmând a fi preluate de către curierul desemnat de www.chic-online.ro.

Dacă ambalajul original este deteriorat, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL își rezervă dreptul de a refuza produsul fără a înapoia contravaloarea. Excepțional se poate percepe o taxă pentru daune în cazul în care produsul nu se poate repune în vânzare împreună cu ambalajul original, scăzând astfel valoarea reală a produsului. Coletul de retur trebuie să conțină o copie de pe factura inițială. În termen de maxim 20 de zile lucratoare de la recepționarea returului S.C C&C CHIC ONLINE.SRL își asumă responsabilitatea de a returna contravaloarea produsului prin transfer bancar în contul clientului. Opțional se poate returna diferența prin intermediul firmei de curierat. (*contravaloarea acestui serviciu va fi suportată de client.)

Atenție! S.C C&C CHIC ONLINE.SRL își rezervă dreptul de a refuza coletele expediate cu plata la destinatar (*cu excepția cazurilor în care acest lucru este comunicat explicit drept raspuns cereri de retur către client prin e-mail.)

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL își rezervă dreptul de a refuza acele colete expediate prin Poștă sau alte servicii de curierat rapid decât cele agreate de companie. (* Retururile vor fi organizate de către S.C C&C CHIC ONLINE.SRL în baza formularului de retur cu acordul clientului.)

x