x

Politica de pret:

Toate produsele prezentate pe site-ul www.chic-online.ro sunt atent selectate si provin de la furnizori de incredere, in baza contractelor incheiate cu S.C C&C CHIC ONLINE.SRL, care isi asuma obligatia de a livra produsele sigilate si garanteaza autenticitatea acestora.

Produsele se livreaza in limita stocurilor disponibile, si se pot rezerva/aduce la cerere, sub formă de comanda.

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza comenzile efectuate de acestia, pe motive de neplata sau returnarea nejustificata si repetata a produselor.

Preturile afisate includ TVA (24%) si sunt actualizate in functie de pretul de achizitie si de cursul zilnic BNR pentru valuta de import. (Comenzile finalizate la o data anterioara unei modificari de pret si livrate ulterior, vor fi facturate la pretul in vigoare la momentul incheierii comenzii si emiterii facturii proforme). Preturile afisate nu includ taxele de curierat, cu excepția cazurilor in care acest lucru este explicit mentionat pe site-ul nostru.

Atenție! In eventualitatea in care un produs nu este insotit de pretul real (fie datorată erorilor tehnice sau celor umane) va rugam sa ne semnalati acest lucru pentru a fi remediat in cel mai scurt timp, iar daca va fi sesizat dupa finalizarea comenzii, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a corecta pretul si va acorda posibilitatea de a anula comanda in cazul in care noul pret nu este in concordanta cu asteptarile dumneavoastra. In acelasi timp avem rugamintea de a ne accepta scuzele de rigoare.

Conditii si modalitati de plata:

S.C C&C CHIC ONLINE.SRL va ofera libertate si flexibilitate de plata, punand la dispozitia clientilor sai urmatoarele modalităti de plata:

- Ramburs. Modalitate de plata prin care cumparatorul decide sa achite produsul in momentul receptionarii acestuia. Atenție! *Asigurati-va ca la receptionarea coletului veti primi chitanta aferenta sumei de achitat de la agentul firmei de curierat. *Coletele se pot deschide numai dupa achitarea contravalorii acestora.

- Transfer Bancar. Modalitate de plata prin care clientul va livra in avans suma integrala aferenta facturii in contul S.C C&C CHIC ONLINE.SRL. Atenție! * Asigurati-va ca ati notat corect contul bancar; mentionati numarul facturii, precum si numele S.C C&C CHIC ONLINE.SRL ca direct beneficiar al tranzactiei. Comenzile achitate prin transfer bancar vor fi expediate in momentul inregistrarii platii sau in urma primirii dovezii plătii la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  in care, pentru urgentarea procesului va recomandam sa mentionati in campul subiectului “confirmare plata” însotit de numarul facturii.

- Plata cu cardul electronic. Platile realizate cu cardul electronic prin intermediul site-ului www.chic-online.ro sunt procesate de catre GECAD ePayment International SA, parte a grupului PayU in numele SC. C&C CHIC ONLINE. SRL. PayU Group este procesatorul de plati online numarul unu in Romania si in lume, ce ofera cele mai sigure solutii in tranzactiile electronice la nivel mondial. Detalii despre siguranta tranzactiilor dumneavoastra pe site-ul www.chic-online.ro aici.

- Vouchere de cumpărături. S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a emite vouchere de cumparaturi, iar regulamentul privind platile cu acestea va fi publicat si actualizat in momentul lansarii campaniilor. Toate voucherele emise vor include conditiile de folosintă specifice fiecarei campanii.

Atenție! S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a furniza anumite produse expuse pe site numai după ce se face dovada plătii a 50% din contravaloarea acestora. Aceste produse vor fi marcate vizibil prin simboluri specifice. Conform Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10 aceste produse nu pot fi returnate cu exceptia cazurilor in care partile convin acest lucru. In aceasta categorie sunt incluse produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

x