x


Expeditii si livrare:

Comenzile realizate prin intermediul site-ului www.chic-online.ro sunt expediate prin intermediul firmelor de curierat rapid sub contract cu S.C C&C CHIC ONLINE.SRL, acoperind astfel complet aria nationala. Livrarea se face la domiciliu sau orice alta adresa aleasa de client sau cu ridicare de la sediul curierului. Coletele vor fi livrate în 24 - 48 de ore de la momentul confirmarii catre client ca acestea au fost expediate. Atenție! Toate produsele comandate prin intermediul site-ului www.chic-online.ro vor fi insotite de factura fiscala si livrate in ambalaje specifice, ce poarta insemnele grafice ale firmei. Acestea vor fi securizate cu banda adeziva precum si sigiliul companiei ca element de siguranta. www.chic-online.ro NU aplica straturi duble de banda adeziva din motive de siguranta. Daca identificati colete ce prezinta urme de deteriorare a benzii adezive sau care sunt ambalate in ambalaje ce nu contin elemente de identificare sau sigiliul companiei, va rugăm sa ne sesizati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, si sa fotografiati ambalajul inainte de a fi desfacut. S.C. C&C CHIC ONLINE.SRL nu se face responsabil direct pentru deteriorari survenite la incarcarea, pe durata transportului sau in timpul descarcarii coletelor, insa va inlesni contactul si tragerea la raspundere a colaboratorilor ce asigura transportul acestora. Daca identificati orice deteriorare ce poate indica compromiterea integritatii continutului este recomandat refuzarea acestuia si anuntarea echipei noastre, in cel mai scurt timp posibil.

Taxe de transport

Taxa de curierat este facturata de catre S.C C&C CHIC ONLINE.SRL in baza contractelor incheiate cu partenerii si este valabila per factura/colet.

GRATUIT – pentru comenzile ce depasesc 300 RON*

9 RON – Pentru comenzile ce depasesc 200 RON*

15 RON – Pentru comenzi mai mici de 199 RON*

(*TVA inclus) Taxele sunt valabile pentru orice localitate de pe teritoriul României in care este disponibil un sediu al curierului. * Pentru cazurile in care localitatea se afla in afara ariei de acoperire a curierului, taxele suplimentare/Km vor fi suportate de catre client direct companiei de curierat. Pentru a verifica aria de acoperire a curierului, va rugam sa faceti click pe harta de mai sus. S.C C&C CHIC ONLINE.SRL prin intermediul URGENT CURIER va ofera cel mai avansat sistem de localizare al coletelor datorita aplicatiei special dezvoltate de partenerul nostru. Detalii suplimentare aici.

Conditii de retur

In conformitate cu ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL ofera clientilor posibilitate de a returna produsele comandate fara a invoca un motiv anume in termen de maxim 10 zile, denuntand astfel unilateral contractul cu S.C C&C CHIC ONLINE.SRL. Atenție! Din motive de igena produsele din gama Lenjerie nu se pot returnate! Conditiile de retur: Contravaloarea taxei de retur va fi suportata de catre client, cu exceptia cazurilor de constatare a defectelor de fabricatie, situatii in care www.chic-online.ro isi asuma aceasta cheltuiala. Atenție! Toate produsele sunt examinate pentru defecte de fabricație înainte de a fi expediate. În cazurile în care se vor constata daune realizate cu rea voință produselor si returnarea acestora, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL își rezervă dreptul de lua măsuri legale în acest sens. Important: Produsele trebuie returnate in acceasi stare in care au fost receptionate. Acestea trebuie sa fie expediate in ambalajul original (* în aceasta categorie intra doar ambalajele de la producator, nu si cele ce poarta marca www.chic-online.ro), sa fie ambalate corespunzator si sigilate cu banda adeziva, urmand a fi preluate de catre curierul desemnat de www.chic-online.ro. Daca ambalajul original este deteriorat, S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a refuza produsul fara a inapoia contravaloarea. Exceptional se poate percepe o taxa pentru daune in cazul in care produsul nu se poate repune in vanzare impreuna cu ambalajul original, scazand astfel valoarea reala a produsului. Coletul de retur trebuie sa contina factura originala precum si chitata in cazul in care acesta a fost achitat prin ramburs. In termen de maxim 20 de zile lucratoare de la receptionarea returului S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi asuma responsabilitatea de a returna contravaloarea produsului prin transfer bancar in contul clientului. Optional se poate returna diferenta prin intermediul firmei de curierat. (*contravaloarea acestui serviciu va fi suportată de client.) Atenție! S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a refuza coletele expediate cu plata la destinatar (*cu excepția cazurilor in care acest lucru este comunicat explicit drept raspuns cereri de retur catre client prin e-mail.) S.C C&C CHIC ONLINE.SRL isi rezerva dreptul de a refuza acele colete expediate prin Posta sau alte servicii de curierat rapid decat cele agreate de companie. (* Retururile vor fi organizate de catre S.C C&C CHIC ONLINE.SRL in baza formularului de retur cu acordul clientului.)

Linkuri Utile:

 Verifica statusul comenzii tale

Calculeaza valoarea unui colet 

Citeste conditiile de retur 

                                                         
x