x

CHIC BUSINESS SOLUTIONS - Devino partenerul nostru si indiferent de serviciul ales vei beneficia de conditii speciale

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ai un blog, o revista online sau forum si vrei sa faci bani din asta? Chic-online.ro iti poate veni in sprijin si iti ofera 10% din valoarea unei tranzactii daca aceasta s-a finalizat ca urmarea a accesarii site-ului prin intermediul blogului tau. Incepand cu luna Aprilie 2014 CHIC face parte din reteau de advertiseri 2Parale si te asteaptam ca si tu sa faci parte din programul nostru de afiliere... Reprezentati o casa de moda sau sunteti un tanar designer la inceput de drum, detineti un brand si doriti sa il extindeti sau pur si simplu sunteti interesati de a avea in portofoliul dumneavoastra noi distribuitori? Avem solutia ideala pentru afacerea ta. Iti punem la dispozitie intreaga infrastructura si experienta pe care o detinem pentru ca impreuna sa ne putem bucura de succesul dorit... Daca sunteti persoana juridica si doriti sa achizitionati produsle noastre fie pentru consumul dumneavoastra intern fie pentru revanzare, va venim in sprijin atat cu discounturi preferentiale precum si consultanta specializata si dedicata. Veti beneficia de conditii de transport deosebite precum si garantia livrarii in cel mai scurt timp...  
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 Detineti o afacere cu access la publicul larg, fie aceasta online sau outdoor si aveti o propunere ce considerati ca ne-ar putea aduce visibilitate sau un alt beneficiu? Trimiteti-ne oferta dumneavoastra impreuna cu o argumentare solida care sa o sustina iar noi ne vom lua angajamentul de a o analiza si crea premizele unei colaborari stranse... Misiunea noastra ce ne defineste si ne guverneaza filozofia de afaceri este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si de a satisface exigentele tuturor clientilor, motiv pentru care acordam o atentie deosebita clientilor Business oferind discount-uri speciale, consultanta specializata, asistenta dedicata si raspuns rapid la orice interogare... Crezi ca ai ceea ce este necesar pentru a face parte din echipa noastra? Vrei sa lucrezi intr-un mediu dinamic si profesional cu sanse reale de crestere? Vrei sa fii imaginea unei companii focalizate pe excelenta? Trimite un CV impreuna cu o scrisoare de intentie aici iar noi te vom contacta pentru detalii. 
x